• تاریخ انتشار : 1401/08/23 - 11:02

اطلاعیه در خصوص بیمه مسئولیت دانشجویان

باسمه تعالی اطلاعیه در خصوص بیمه مسئولیت دانشجویان به اطلاع دانشجویان محترم می ر ساند ، با توجه به عقد قرارداد دانشگاه با بیمه سرمد و هماهنگی انجام شد با شعبه ۲۰۱۲ (آقای زارع)، دانشجویان محترم ترم های ۷ و ۸ رشته های پرستاری و مامایی می توانند جهت دریافت بیمه مسئولیت به آدرس ۳۰ متری شکریه ، رو به روی پارک شکریه جنب مبل آپادانا مراجعه نمایند و یا بصورت غیر حضوری با واریز هزینه تعیین شده ( سالیانه رشته مامایی ۷.۸۵۰.۰۰۰ ریال و رشته پرستاری ۱.۹۳۰.۰۰ ریال ) به شماره کارت ۶۳۳۷۶۹۱۶۴۲۸۱۴۷۶۸ به نام علی زارع بیمه مسئولیت دریافت نمایند. بعد از واریز لازم است ۴ رقم آخر شماره کارت مبدا و نام و نام خانوادگی واریز کننده به شماره ۰۹۱۸۳۱۲۴۵۰۹ پیامک شود.

اطلاعیه در خصوص بیمه مسئولیت دانشجویان

شماره تماس دفتر بیمه ۰۸۱۳۸۲۸۳۰۹۳