• تاریخ انتشار : 1402/08/08 - 14:00

نشست روسای اداره پرستاری و دانشکده پرستاری ومامایی با مترون بیمارستانها

جلسه مترون بیمارستانها با حضور رییس اداره پرستاری ،رییس و معاونان دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری ومامایی ،در راستای ارتقاء کمی و کیفی آموزش بالینی دانشجویان پرستاری و مامایی جلسه ای باحضور دکتر رسولی رئیس اداره پرستاری ،رییس دانشکده و اعضای هیات علمی بامترون‌های مراکز آموزشی درمانی بعثت، شهید بهشتی، فرشچیان قلب، سینا فرشچیان فاطمیه و اکباتان برگزار شد.

در ابتدا دکتر معصومی ضمن خوش آمدگویی به بیان اهداف دانشکده و تقویت ارتباطات دوجانبه پرداختند و سپس معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری، تحصیلات تکمیلی و اداری ومالی صحبت‌ها و پیشنهادات خود را ارائه دادند و در ادامه، مترون بیمارستانها به بیان نقطه نظرات خودپرداختند.

تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه به شرح زیر میباشد:

1-برنامه‌های دانشجویان اینترشیپ پرستاری با همکاری مترون، سوپروایزر و سرپرستار بیمارستان تنظیم گردد.

2-اهداف آموزشی توسط مدیر امور بالینی تنظیم و در اختیار بیمارستان‌ها قرار گیرد.

3-دانشجویان طبق آیین نامه‌های جدید اخلاقی و پوشش حرفه‌ای حضور داشته باشند.

4-سرپرستاران محترم بخش‌های درمانی در نظارت دانشجویان اینترنشیپ همکاری کامل داشته باشند.

5-دانشجویان بیمه مسئولیت دریافت کنند و تیتر آنتی بادی هپاتیت را چک کنند.

6-جهت ارتقا کیفیت آموزش و ارائه خدمات مناسب به بیماران کارهای دانشجویی توسط دانشکده و مترونها نظارت شود.