• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 11:16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معارفه سرکار خانم دکتر عفت صادقیان با حضور دکترشکوهی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه

دکتر عفت صادقیان به عنوان معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده پرستاری و مامایی منصوب گردید

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری ومامایی ،جلسه معارفه دکتر عفت صادقیان به عنوان معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده پرستاری و مامایی با حضور ج دکتر شکوهی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ، آقای محمد خزایی مدیریت توسعه و ارزیابی و جناب آقای دکتر نیلی مدیریت محترم توسعه فناوری سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید. در این جلسه دکتر معصومی ریاست دانشکده ضمن تشکر و قدردانی از پشتیبانی های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از دانشکده پرستاری ومامایی به شرایط موجود و پیشرفت های پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی اشاره کرد و برنامه های پیش روی پژوهشی دانشکده را تشریح نمود. سپس دکتر شکوهی به مقایسه دانشکده پرستاری و مامایی همدان با سایر دانشکده های منطقه از نظر شاخص های پژوهشی پرداختند و انتظارات خود را از معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده از نظر ارتقاء شاخص  H-index ، مقالات چاپ شده اعضای هیئت علمی در مجلات مخصوصاً Q۱ ، افزایش طرح های ارتباط با صنعت، گرنتهای تحقیقاتی ، همکاری با بنیاد نخبگان و ... ارائه نمودند. سرکار خانم دکتر صادقیان ضمن تشریح وضعیت پژوهشی دانشکده و دغدغه های موجود در زمینه تحقیقات و فناروی، ارتقای وضعیت تحقیقات و فناوری را در گرو حمایت مدیران و همکاری اعضای هیأت علمی دانشکده بیان نمودند. در ادامه روسا و اعضای مراکز تحقیقاتی مراقبت های مزمن و مادر و کودک خواستار جذب هیئت علمی پژوهشی جهت ارتقای فعالیت های کمی و کیفی این مراکز شدند.  در پایان دکتر عفت صادقیان به عنوان معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده پرستاری و مامایی توسط  دکتر شکوهی معرفی گردیدند.

• گروه خبری : اخبار مهم