• تاریخ انتشار : 1398/11/30 - 10:18

مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود، ورودی بهمن 1398 با حضور ریاست محترم دانشکده، معاونین، اعضای هیات علمی و پرسنل دانشکده در 29 بهمن ماه برگزار شد.در این مراسم جناب آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود به معرفی دانشکده و امکانات آن پرداخت.در ادامه معاونت محترم آموزشی سرکارخانم دکتر معصومی قاضی نوری و مسئول محترم آموزش سرکارخانم آب آب زاده ضمن معرفی همکاران به تشریح قوانین و مقررات آموزشی و انضباطی پرداختند.

• کد خبر : 102026