دوشنبه 17 اردیبهشت 1403
  • تاریخ انتشار : 1402/05/09 - 13:00

مجوز پذیرش دانشجو دکترای مامایی در دانشکده پرستاری و مامایی همدان صادر شد.

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام نمود: مجوز پذیرش دانشجو دکترای مامایی در دانشکده پرستاری و مامایی همدان توسط شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری مامایی، دکتر معصومی ریاست دانشکده پرستاری و مامایی اظهار داشت شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با پذیرش دانشجو در مقطع دکترای مامایی موافقت کردند.ایشان بیان نمود بر اساس پیگیری‌های مستمر و رایزنی ریاست دانشگاه،معاونت آموزشی، مدیران ، اساتید و کارکنان این دانشکده و ارزیابی مدارک و مستندات توسط ارزیابان وزارتی ، مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترای مامایی در نیم سال دوم ۱۴۰۳_۱۴۰۲  صادر گردید .
در ادامه دکتر معصومی از تمامی مسئولین دانشگاه، اساتید ،اعضای هیئت علمی و همکاران که در دریافت این مجوز تلاش نمودند تشکر و قدردانی نمودند.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,اخبار مهم