• تاریخ انتشار : 1398/10/10 - 11:50

دیدار مسئولین دانشکده پرستاری با دانشجویان ساکن در خوابگاه شهید مدنی

به مناسبت هفته پرستاری آقای دکتر خدایار عشوندی رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی به همراه آقای مولوی وردنجانی ، معاون اداری و مالی و مدیر محترم امور بالینی دانشکده در خوابگاه شهید مدنی دانشگاه علوم پزشکی حاضر شدند و با دانشجویان پرستاری به گفتگو پرداختند. در این نشست صمیمی که با حضور آقای مهندس کاووسی مدیر امور دانشجویی دانشگاه تشکیل شد، آقای دکتر خدایار عشوندی به بیان مطالبی در مورد جایگاه حرفه ی پرستاری و اقدامات لازم برای ارتقای این حرفه پرداختند و دانشجویان را به مشارکت هر چه بیشتر در همفکری و همراهی با خانواده بزرگ پرستاری برای رسیدن به اهداف والای سازمانی تشویق نمودند. در پایان هم هر یک از دانشجویان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.