• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 13:07

دیدار صمیمی رییس دانشکده پرستاری و مامایی با دانشجویان پرستاری خوابگاه ها

بمناسبت جشن میلاد حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار رییس و اعضا هیات علمی دانشکده پرستاری جهت عرض تبریک به دانشجویان پرستاری، درخوابگاه ریحانه2 و دانش حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی،رییس و اعضای هیات علمی دانشکده در بازدیدی از خوابگاه ریحانه2ودانش با دانشجویان پرستاری دیدار کردند. در این بازدید که با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه صورت گرفته بود دکتر افشار، دکتر یغمایی از اعضای هیات علمی دانشکده، آقای محبتی مدیر امور فرهنگی دانشگاه و خانم کرمی کارشناس امور فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی نیز حضور داشتند.

این بازدید جهت عرض تبریک میلاد حضرت زینب(س)و گرامیداشت مقام پرستار در دو خوابگاه دخترانه ریحانه2 و پسرانه دانش صورت گرفت و دانشجویان به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود نسبت به کلاسها، برنامه های درسی و کار آموزی خود پرداختند قول پیگیری توسط مسئولین دانشگاه و دانشکده داده شد.این دیدار صمیمی بعداز دو ساعت گفت و گو به پایان رسید.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,اخبار مهم
زهرا کرمی