• تاریخ انتشار : 1402/03/20 - 13:23

دکترطیبه حسن طهرانی مدیرگروه آموزشی پرستاری کودکان شد

دکتر طیبه حسن طهرانی در ابلاغی از سوی رییس دانشگاه به عنوان مدیر گروه آموزشی پرستاری کودکان منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری ومامایی، متن ابلاغ دکتر محمدمهدی مجذوبی به دکتر طیبه حسن طهرانی به شرح زیر است:

عضو محترم هیات علمی دانشگاه

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد رییس دانشکده پرستاری و مامایی، به موجب این ابلاغ به مدت دو سال دیگر  بعنوان مدیر گروه آموزشی پرستاری کودکان آن دانشکده منصوب می‌شوید.

با آرزوی موفقیت شما و تمامی اعضای گروه، امید است در این دوره نیز  قدمهای موثری در جهت اعتلای علمی و کیفی گروه و دانشگاه برداشته شود.

ضمناً شرح وظایف سرکارعالی به شرح زیر می‌باشد که انتظار می رود موارد عیناً رعایت و اجرایی شود.

١ -ابلاغ برنامه‌های اجرایی و تکالیف عمومی اعضای هیات علمی اعم از آموزشی (نظری ـ عملی) پژوهشی، راهنمایی دانشجو و خدمات و رعایت نظم و انضباط کاری اعضای هیات علمی گروه و نظارت بر حسن اجرای آن

٢ -تهیه برنامه اجرایی وظایف آموزشی و پژوهشی و خدماتی ارائه شده از طریق گروه بر اساس خط مشی شورای دانشکده با مشورت اعضای گروه، قبل از شروع نیمسال تحصیلی و تهیه جدول دروس هر نیم سال با همکاری اعضای گروه و تسلیم آن به رییس دانشکده.

٣ -تجدید نظر مستمر در  برنامه‌ها با توجه به آخرین پیشرفت‌ها و تغییرات و تحولات علمی و تسلیم این برنامه‌ها به مراجع ذیربط.

٤ -تشکیل و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات، پیشنهادها و نظریات جمعی گروه به رییس دانشکده برای هماهنگی اجرایی با طی مراحل قانونی برای اجرا

٥ -ابلاغ بخشنامه‌ها و آیین نامه‌ها و مصوبات ابلاغی از سوی رییس دانشکده به اعضای گروه.

٦ -پیشنهاد نیازهای مالی گروه به رئیس دانشکده.

٧ -انجام دادن همه مکاتبات رسمی گروه و پیشنهاد تهیه لوازم، کتاب‌ها، نشریات و سایر ملزومات مورد نیاز گروه به رییس دانشکده

٨ -پیشنهاد طرحهای پژوهشی که گروه راساً یا با همکاری گروههای دیگر آماده انجام دادن آن است به رییس دانشکده برای تصویب در شورای پژوهشی موسسه.

٩ -ارزیابی کار سالانه اعضای گروه و گزارش آن به رییس دانشکده

١٠ -هماهنگی و ارتباط موثر و مستمر با معاون آموزشی دانشکده در راستای بهبود فرآیندهای آموزشی دانشکده.

دکتر محمدمهدی مجذوبی

رییس دانشگاه