• تاریخ انتشار : 1398/07/20 - 12:38

جلسه پایش اعتبار بخشی دانشکده پرستاری و مامایی

در مورخ 98/7/18 جلسه پایش اعتبار بخشی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور آقای دکتر فراهانی، آقای دکتر حسینی، خانم دکتر خاموردی و خانم دکتر آرتیمانی، مدیریت و اعضای هیئت علمی دانشکده در محل سالن جلسات دانشکده تشکیل گردید.

در مورخ 98/7/18 جلسه پایش اعتبار بخشی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور آقای دکتر فراهانی، آقای دکتر حسینی،  خانم دکتر خاموردی و خانم دکتر آرتیمانی، مدیریت و اعضای هیئت علمی دانشکده در محل سالن جلسات دانشکده تشکیل گردید.  در ابتدا آقای دکتر عشوندی ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گرامی، توضیحاتی در مورد دانشکده، اعضای هیئت علمی و دانشجویان ارائه نمودند.

• سپس خانم دکتر معصومی به شرح عملکرد کمیته پایش اعتبار بخشی و برنامه عملیاتی دانشکده پرداخته و مستندات موجود را ارایه نمودند.

• در ادامه خانم دکتر خاموردی و خانم دکتر آرتیمانی به ارایه نقطه نظرات خود پرداخته و راهنمایی های لازم را بیان نمودند.

• در پایان جلسه هم آقای دکتر فراهانی راهکارهایی را جهت رسیدن به دانشگاه نسل سوم (دانشگاه کارآفرین) و نحوه پذیرش دانشجویان خارجی را بیان نمودند.