• تاریخ انتشار : 1396/07/27 - 11:44
روابط عمومی دانشکده

جلسه معاون آموزشی دانشگاه با ریاست و اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی

در تاریخ 26/7/96 معاون آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر فراهانی و تیم معاونت آموزشی (آقای دکتر حسینی، خانم دکتر معصومی، خانم دکتر خاموردی و آقای دکتر صمدی) ضمن حضور در دانشکده پرستاری و مامایی در جلسه ای با حضور ریاست و معاونین و اعضای هیئت علمی دانشکده شرکت نمودند.

در این جلسه ابتدا آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده گزارشی از عملکرد آموزشی دانشکده و برنامه های آتی ارائه نمودند. سپس آقای دکتر فراهانی ضمن تقدیر از عملکرد مدیریت دانشکده در رابطه با مسائل و موضوعات مختلف آموزشی مطالبی را اظهار نمودند.

در پایان اعضای هیئت علمی دانشکده نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با گروه های آموزشی ارائه نمودند.