• تاریخ انتشار : 1396/11/10 - 10:50
روابط عمومی دانشکده

جشن دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی

جشن دانشجویی دانش آموختگی و ورود به بالین (روپوش سفید) با حضور جمعی از مسئولین دانشکده و دانشگاه در تاریخ 8/11/96 در سالن اجتماعات بیمارستان شهید بهشتی برگزار گردید.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده ضمن خیرمقدم به حضار گرامی طی سخنانی قداست رشته پرستاری را تبیین و در رابطه با اخلاق  حرفه ای توضیحاتی را ارائه دادند. در ادامه آقای دکتر صمدی قائم مقام محترم معاونت آموزشی دانشگاه با اشاره به جایگاه دانشکده پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی همدان و توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان دانش آموخته آرزوی موفقیت نمودند.

همچنین آقای دکتر امیری مدیر محترم دانشجویی دانشگاه، ضمن تبریک جشن ورود به بالین و جشن دانش آموختگی در رابطه با تعاملات فرهنگی دانشجویان توضیحاتی را ارائه دادند.

در ادامه خانم ها شیرانی (مسئول دفتر پرستاری دانشگاه) و موفق (مسئول آموزش مامایی بیمارستان فاطمیه) در رابطه با مقررات بالین مطالبی را ارائه نمودند.

در پایان نیز ضمن قرائت سوگندنامه توسط دانشجویان، از دانش آموختگان برتر با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.