• تاریخ انتشار : 1400/09/23 - 10:47

تجلیل از پرستاران دانشکده پرستاری و مامایی

به مناسبت ولادت حضرت زینب و روز پرستار مراسمی در روز شنبه 20/09/1400 در محل آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی و با حضور سرپرست دانشکده دکتر معصومی، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه حجت الاسلام کاظمی ، مدیریت روابط عمومی دانشگاه دکتر طاهری و مسئولین و پرسنل دانشکده برگزار گردید. در این مراسم از خدمات و زحمات پرسنل پرستار قدردانی شد و خانم ها آب آب زاده و داودی و مرادی به عنوان پرستار نمومنه معرفی شدند. در ضمن از مسئولین کتابخانه و حسابداری و دانشجویان انجمن علمی دانشکده قدردانی گردید.

به مناسبت ولادت حضرت زینب و روز پرستار مراسمی در روز شنبه 20/09/1400 در محل آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی و با حضور سرپرست دانشکده دکتر معصومی، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه حجت الاسلام کاظمی ، مدیریت روابط عمومی دانشگاه دکتر طاهری و مسئولین و پرسنل دانشکده برگزار گردید.در این مراسم از خدمات و زحمات پرسنل پرستار قدردانی شد و خانم ها آب آب زاده و داودی و مرادی به عنوان پرستار نمومنه معرفی شدند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA