• تاریخ انتشار : 1401/09/01 - 11:07
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری مراسم تقدیر از شورای سردبیری مجله مراقبت پرستاری و مامایی ابن سینا و افتتاح کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دوشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۱ به دنبال نمایه شدن مجله علمی مراقبت پرستاری و مامایی ابن سینا در پایگاه « Scopus » با حضور معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه جناب آقای دکتر شکوهی ، مسئول محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه جناب اقای دکتر سلمان خزایی ، اعضای هیات علمی و دانشجویان گرامی از شورای سردبیری این مجله تقدیر به عمل آمد.

بر اساس این گزارش سر دبیر مجله ، خانم دکتر محمدی پس از تبریک و تشکر به ارائه گزارش عملکرد مجله و تلاش های چندین ساله اخیر پرداخت و در خصوص تعداد مقالات منتشر شده صحبت کردند.

سپس آقای  دکتر عشوندی مدیر مسئول مجله از تلاش های همه کسانی که به نوعی در این موفقیت سهیم بوده اند تشکر و قدردانی نموده و برای ادامه این مسیر آرزوی موفقیت نمودند.

در ادامه آقای دکتر شکوهی ضمن تبریک کسب این افتخار به تیم این مجله که با تلاش های مستمر توانسته به این جایگاه دست پیدا کند اظهار داشتند : حفظ این جایگاه بسیار مهم است و با توجه به نگاه ویژه دانشگاه به پژوهش و تحقیقات حمایت و پشتیبانی را از طرح های تحقیقاتی خواهیم داشت.

در این مراسم از مدیرمسئول،سردبیر و مدیر اجرایی مجله خانم دکتر کاظمی  تقدیر به عمل آمد.

در انتهای مراسم دفتر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی افتتاح گردید.

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی با تلاش ریاست، معاونین ، مدیران و کارشناسان دانشکده و جمعی از دانشجویان پرتلاش در جهت توجه بیشتر به تحقیقات دانشجویی و ارتقاء سطح کیفی آن تاسیس گردید. این کمیته وظیفه آموزش و هدایت دانشجویان جهت انجام فعالیت های پژوهشی را بر عهده داشته و دارای شورای پژوهشی متشکل از اساتید و دانشجویان جهت بررسی و هدایت، تصویب و حمایت از طرح‏های تحقیقاتی پیشنهادی دانشجویان می باشد ، علاوه بر این کمیته تحقیقات امور مختلفی چون بررسی ترجمه‏ها و تالیف های دانشجویی و کمک در انتشار آن، حمایت از طرح های نوآورانه به منظور ثبت اختراع و کاربردی نمودن آن، حمایت از حضور دانشجویان در تور های علمی و همایش های علمی -پژوهشی مختلف با ارسال مقاله آنها و برگزاری کارگاه های علمی - پژوهشی در زمینه های مختلف با همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان را انجام می‏دهد. ضمنا این کمیته به منظور ترغیب و تشویق دانشجویان جهت انتشار نتایج پژوهش‏های پایان یافته مصوب کمیته در مجلات معتبر علمی پژوهشی داخلی و خارجی، مبالغی به صورت تشویقی پرداخت می نماید.