• تاریخ انتشار : 1397/08/10 - 13:18
برگزاری جلسه مسئولین دانشکده با شورای صنفی دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه شورای صنفی با حضور ریاست دانشکده، معاونت آموزشی، مدیر امور بالین، مدیر امور پژوهشی و مدیر امور فرهنگی و 9 نفر از اعضای دانشجویی در محل دفتر ریاست دانشکده تشکیل گردید. در این جلسه ابتدا اعضای شورای صنفی دانشکده معرفی و شرح وظایف و اهداف آنان مطابق با اساس نامه بیان گردید. در ادامه اعضای شورای صنفی دانشجویان پیشنهادات خود در راستای ارتقای امور آموزشی و پژوهشی دانشکده به شرح ذیل ارائه نمودند.

برگزاری جلسه مسئولین دانشکده با شورای صنفی دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی

در ادامه اعضای شورای صنفی دانشجویان پیشنهادات خود در راستای ارتقای امور آموزشی و پژوهشی دانشکده ارائه نمودند.

پایان خبر./ک