• تاریخ انتشار : 1402/03/03 - 11:41

ارتقای مرتبه دکتر رفعت بخت از مربی به استادیاری

دکتر رفعت بخت در ابلاغی از سوی رییس دانشگاه و رییس هیات ممیزه از مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، متن ابلاغ دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه به دکتر رفعت بخت به شرح زیر است: عضو محترم هیات علمی دانشگاه با سلام و احترام با توجه به آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و با استناد به بند(دو) مصوبات صدو یکمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه و نظر به اینکه سر کار عالی موفق به اخذ مدرک دکتری(PhD) رشته بهداشت باروری شده اید، به موجب این ابلاغ از مرتبه مربی به استاد یاری ارتقاء می یابید. ضمن تبریک این توفیق ارزشمند، لازم می داند از تلاش خالصانه شما در اعتلای علمی دانشگاه صمیمانه تشکر نماید. امید است با استعانت از درگاه الهی در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هموراه موفق و موید باشید.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رئیس دانشگاه و رئیس هیات ممیزه