• تاریخ انتشار : 1402/09/09 - 10:41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه اندازی واحد مشاوره اطلاعات کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان در راستای ارائه خدمات اطلاعاتی برای ارتقاء فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه اقدام به ارائه خدمت "مشاوره اطلاعاتی در امور پژوهشی و آموزشی" بصورت حضوری و آنلاین نموده است.

تلاش شده است در راستای حمایت از پژوهشگران و پاسخ به نیازهای اطلاعاتی آن‌ها در فرایند پژوهش و آموزش، خدمتی مستمر فراهم گردد.

این امر می‌تواند دانشجویان و محققان این دانشگاه را در تمامی مراحل فرآیند پژوهشی آنان از انتخاب موضوع، روند ارائه پروپوزال، استفاده از ابزارهای پژوهشی مختلف، انتخاب مجله جهت انتشار نتایج پژوهشی یاری کند.

پژوهشگران محترم می‌توانند سؤالات و درخواست‌های خود را به‌صورت حضوری با مراجعه به کتابخانه مرکزی یا با تکمیل فرم مشاوره اطلاعاتی مطرح و پاسخ مرتبط را دریافت کنند.

����خدمات غیر حضوری: شما می‌توانید پرسش خود از طریق منوی پرسش از کتابدار یا تکمیل فرم درخواست مشاوره اطلاعات به آدرس (centlib@umsha.ac.ir  ) ارسال و پاسخ خود را دریافت کنید.

����خدمات حضوری:  خدمات مشاوره اطلاعات توسط کارشناسان کتابداری و اطلاع رسانان پزشکی به اساتید و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه در موضوعات زیر و در ساعات اداری کتابخانه مرکزی مطابق با برنامه اعلام شده ارائه میگردد.

۱.اخلاق در پژوهش (مفاهیم و ابعاد سرقت ادبی و علمی)

۲.انتخاب موضوع پژوهش ( شناسایی، انتخاب موضوع،  مهارت‌های جستجو، انتخاب کلیدواژه،  معرفی پایگاه‌های اطلاعاتی حوزه موضوعی)

۳.سبک استناددهی و نرم افزارهای استناددهی

۴.کلیات پایان نامه نویسی