• تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 09:51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست صمیمانه رییس ومعاونین دانشکده با اعضای کمیته تحقیقات ، اعضای انجمن علمی و دانشجویان برتر پژوهشی

نشستی با هدف هم اندیشی و گفتگو با اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی،اعضای انجمن علمی پرستاری و دانشجویان برتر پژوهشی در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی،نشست رییس و معاونین دانشکده با اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی،اعضای انجمن علمی پرستاری و دانشجویان برتر پژوهشی برگزار شد.دراین نشست که با هدف هم اندیشی و شنیدن نقطه نظرات دانشجویان برگزار شد هر یک از اعضا دغدغه های خود را بیان کردند.در ابتدای جلسه دکتر معصومی  رییس دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از اعضای جلسه و تلاشهای بی دریغ آنها در جهت ارتقا سطح علمی و آموزشی دانشجویان خاطر نشان کرد که انجمن علمی و کمیته تحقیقات دانشکده و همچنین دانشجویان برتر پژوهشی در راستای پیش برد اهدافشان بایکدیگر همکاری و هم اندیشی لازم را داشته باشند و همچنین حمایت خودرا از اعضای جلسه جهت انجام فعالیت ها اعلام کرد.در ادامه دکتر صادقیان معاون تحقیقات و فناوری عنوان کرد که از طرحها و ایده های پژوهشی دانشجویان استقبال خواهد شد و تلاش دانشکده در جهت پویا سازی دانشجویان در همه سطوح علمی،پژوهشی و آموزشی میباشد و همچنین دکتر محمدی از دانشجویان حاضر در جلسه جهت تلاشهای مستمرشان تقدیر نمود.

در پایان هر یک از اعضای جلسه پیشنهادات و نقطه نظرات خود را عنوان کردند و مسئولین مربوطه پاسخگوی آنها بودند.

زهرا کرمی

زهرا کرمی