• تاریخ انتشار : 1400/10/28 - 09:35

نشست صمیمانه دانشجویان بسیج با ریاست و معاونین دانشکده پرستاری و مامائی

در این نشست بر اهمیت کنترل تیتر آنتی بادی دانشجویان قبل از حضور در کارآموزیهای بالینی مطرح و مقرر گردید دانشجویان شخصا جهت کنترل تیتر آنتی بادی اقدام نمایند و در صورت پایین بودن تیتر توسط دانشکده برای انجام واکسیناسیون معرفی گردند.مقرر گردید دوره­های کارآموزی در طول ترم تحصیلی و حدالمقدور در دوره­های غیر فشرده برنامه ریزی شوند. موضوع رعایت عدالت آموزشی در گزارش نمره­های کارآموزی و کارورزی دانشجویان مطرح و مقرر شد کلیه اساتید مربوطه نمرات را در پایان هر دوره براساس چک لیست­های تهیه شده توسط دانشکده به امور بالینی گزارش نمایند.موضوع درخواست دانشجویان مبنی بر نظارت بیشتر در بیشتر در کاروزیهای در عرصه مطرح و مقرر شد براساس محتوای آموزشی دروس مربوطه براساس سرفصل آموزشی پرستاری برخی از واحدهای کارورزی در عرصه با مربی برگزاری گردند.