• تاریخ انتشار : 1397/09/22 - 08:33
مراسم تکریم و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده پرستاری و مامایی

مراسم تکریم و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده پرستاری و مامایی در مورخه 19/9/97 با حضور ریاست،معاونین، اعضا هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در اتاق جلسات و شورای دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل گردید.

در این مراسم که با تلاوت کلام ا.. مجید شروع گردید ابتدا آقای صلواتی معاون اداری و مالی پیشین دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین در جلسه از همکاری و حمایت دکتر عشوندی در طول مسئولیت تشکر نموده و گزارش مختصری از عملکرد خود در دانشکده ارائه نمودند.

سپس آقای مهدی مولوی وردنجانی معاون اداری و مالی دانشکده ضمن تشکر از حسن اعتماد ریاست دانشکده به ایشان ابراز امیدواری کردند که در جهت اهداف دانشکده تمام تلاش خود را به کار گیرند.

در ادامه آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشکده در دوران معاونت آقای صلواتی از زحمات صادقانه ایشان قدردانی نموده وآقای مولوی وردنجانی را به عنوان معاون اداری و مالی جدید دانشکده معرفی نمودند.

در پایان اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشکده با اهدای هدایایی از زحمات آقای صلواتی قدردانی نمودند.

پایان خبر/ک