• تاریخ انتشار : 1396/11/07 - 11:00
روابط عمومی دانشکده

قدردانی فرماندهی محترم سپاه ناحیه همدان از مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی

به مناسبت روز پرستار و تولد حضرت زینب کبری (س) مراسمی در سالن همایش های سپاه ناحیه همدان برگزار گردید. در این مراسم از جناب آقای دکتر عشوندی ریاست محترم دانشکده، آقای صلواتی معاون اداری و مالی دانشکده و آقایان مهدی مولوی وردنجانی، آرش خلیلی، مرتضی شمسی زاده و دکتر عظیم عزیزی اعضای هیئت علمی دانشکده، جهت همکاری در آموزش پرستاران بهداری سپاه پاسداران همدان با اهدای لوح تقدیر و هدیه قدردانی به عمل آمد.