• تاریخ انتشار : 1400/10/29 - 12:51

جلسه کمیته دانشجویان آسیب پذیر

جلسه کمیته دانشجویان آسیب پذیر با حضور ریاست دانشکده و معاون محترم آموزشی و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری برگزار شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

در این جلسه موضوع گزارش نمره ناتمام دروس تئوری و بالینی دانشجویان مطرح و مقرر گردید لیست دانشجویان دارای نمره ناتمام توسط مدیران محترم آموزشی و بالین به معاونت آموزشی گزارش گردد.

موضوع مشاوره تحصیلی دانشجویان مشروطی مطرح گردید و مقرر شد جلسات مشاوره با مشارکت اساتید مشاوره و معاونت آموزشی انجام گردد.

همچنین مقرر گردید علاوه بر اعلام دانشجویان برتر تحصیلی توسط دانشگاه­­ها ، ابتدای هر نیمسال تحصیلی دانشجویان که حائز شرایط آیین نامه تشویق می­باشند توسط دانشکده نیز مورد تقدیر قرار گیرند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA