• تاریخ انتشار : 1400/09/25 - 09:06

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود مقطع ارشد مشاوره در مامایی

جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ دانشجویان جدید الورود مقطع تحصیلات تکمیلی ارشد مشاوره در مامایی دانشکده پرستاری و مامایی در تاریخ 1400/09/21 در محل سمعی بصری دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید. ابتدا دکتر معصومی سرپرست محترم دانشکده پرستاری و مامایی ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان، هدف از برگزاری این جلسه­ی آشنایی دانشجویان با ساختار، دانشکده، مسئولین، قوانین و مقررات آموزشی و پژوهشی عنوان کردند.سپس دکتر رفایی، مدیر گروه بهداشت مادر و کودک ضمن عرض خیر مقدم در خصوص کوریکولوم، برنامه آموزشی، کارآموزیها و آئین نامه تحصیلات تکمیلی توضیحاتی را ارائه نمودند.در ادامه دکتر تیزنوبیک عضو هیئت علمی گروه مامایی و بهداشت باروری در رابطه با تهیه و تنظیم پایان نامه، و کارگاهها توضیحاتی را ارائه نمودند.