• تاریخ انتشار : 1402/04/03 - 09:19

دوره کنترل عفونت توسط واحد آموزش اداره پرستاری معاونت درمان با همکاری آموزش مداوم دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری ومامایی: دوره کنترل عفونت توسط واحد آموزش اداره پرستاری معاونت درمان با همکاری آموزش مداوم دانشگاه با حضور دکتر رضا صادقی، دکتر سیدمصطفی حسینی، دکتر پژمان کرمی، دکتر عظیم عزیزی در محل سالن آمفی تئاتر بیمارستان سینا برگزار گردید.

در این کنفرانس دکتر عزیزی آخرین قوانین و مقررات مربوط به کنترل عفونت بیمارستانی شامل شستشوی دست, کنترل عفونت های تنفسی، ادراری، زخم، خون، تزریقات ایمن، نیدل استیک، اقدامات احتیاطی مربوط به انواع انتقال، واکسیناسیون و ایمن سازی پرسنل و تفکیک زباله را ارایه نمودند.