پنجشنبه 14 تیر 1403
  • تاریخ انتشار : 1396/02/14 - 10:54
روابط عمومی دانشکده

برگزاری مراسم هفته آموزش در دانشکده پرستاری و مامایی

در تاریخ 11/2/1396 مراسمی به مناسبت هفته آموزش با حضور مسئولین، اعضای هیئت علمی و کارمندان و جمع کثیری از دانشجویان در محل آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید، ریاست دانشکده در سخنان کوتاهی هفته آموزش و روز معلم را به جمع حاضرین تبریک گفت. همچنین پس از اجرای چند برنامه دانشجویی از برترین های آموزشی در حوزه دانشجویی و کارمندی تجلیل به عمل آمد.