• تاریخ انتشار : 1402/08/27 - 11:44

برگزاری غرفه خدمت دانشگاه علوم پزشکی همدان در محل نماز جمعه بمناسبت روز پرستار

بمناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار غرفه ای جهت ارائه خدمات پرستاری در مکان نماز جمعه به همت نهاد مقام معظم رهبری،دانشکده پرستاری ومامایی و اداره دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی،غرفه خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی همدان به مناسبت هفته پرستار در مکان نماز جمعه برگزار شد.

این غرفه به همت دانشکده پرستاری و مامایی،نهاد مقام معظم رهبری و اداره دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

غرفه ها در دوگروه بانوان و آقایان در قسمت های مجزا دایر شدند و دانشجویان پرستاری به گرفتن فشار خون و ارائه محتوا در این زمینه پرداختند و

همچنین بروشورهایی با موضوعات باروری و سبک زندگی سالم ،پیشگیری از سرطان ها و..دربین نماز گزاران توزیع شد و هدایایی جهت رنگ آمیزی به کودکانی که در نماز جمعه حاضر شدند داده شد.

در ادامه حاج آقا فرهانیان رییس نهاد مقام معظم رهبری،دکترمعصومی رییس دانشکده پرستاری ومامایی و مهندس کاووسی معاون اداری و مالی دانشکده  ضمن بازدید از غرفه ها از دانشجویان تشکر نمودند.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,مناسبتها,اخبار مهم
زهرا کرمی