• تاریخ انتشار : 1399/07/01 - 12:18

برگزاری جلسه گروه مامایی با نماینده گروه روانپزشکی

در تاریخ 19/6/99 جلسه با حضور جناب آقای دکتر خدایار عشوندی ریاست محترم دانشکده، سرکارخانم دکتر معصومی معاون آموزشی و جناب آقای دکتر حقیقی نماینده گروه روانپزشکی و جمعی از همکاران گروه مامایی در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد در این جلسه پیرامون پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد مشاروه در مامایی بحث و تبادل نظر گردید. آقای دکتر حقیقی ضمن اعلام آمادگی گروه روانپزشکی برای همکاری با دانشکده خواستار هماهنگی بیشتر بین دو گروه جهت ارتقاء کیفیت پایان¬نامه¬های دانشجویان شدند.

آقای دکتر حقیقی ضمن اعلام آمادگی گروه روانپزشکی برای همکاری با دانشکده خواستار هماهنگی بیشتر بین دو گروه جهت ارتقاء کیفیت پایان­نامه­های دانشجویان شدند.