• تاریخ انتشار : 1397/11/11 - 11:31
برگزاری جلسه کارگروه فوریتهای پزشکی دانشگاه

جلسه کارگروه فوریت های پزشکی دانشگاه در مورخ 10/11/97 با حضور ریاست، معاون آموزشی و مدیر امور بالینی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر معصومی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی، دکتر عادلی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسد آباد، خانم دهقان معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی نهاوند، آقای امین راد کارشناس آموزش و پژوهش فوریتهای پزشکی و اعضای هیات علمی گروه فوریتهای پزشکی در محل دانشکده پرستاری و مامایی همدان تشکیل گردید. در این جلسه مشکلات و موانع آموزشی در رشته فوریتهای پزشکی مطرح و پیشنهاداتی جهت افزایش کیفیت آموزش دانشجویان این رشته ارائه گردید.

برگزاری جلسه گروه فوریتهای پزشکی دانشگاه

پایان خبر./ک