• تاریخ انتشار : 1400/03/20 - 13:06

برگزاری جلسه هم اندیشی پیرامون انتخابات 1400 در مورخ 1400/03/19

با تأسی از فرمایشات رهبر فرزانه و درک عالی معظم له از حساسیت های کنونی بر لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو برای اعتلای جایگاه انقلاب و میهن عزیز اسلامی، با اهتمام مسئولین و شورای فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی همدان، نشست هم اندیشی اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور نماینده محترم نهاد رهبری در محل سالن اجتماعات دانشکده پزشکی برگزار گردید.در این نشست ابتدا جناب آقای دکترعشوندی ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی در خصوص دلایل لزوم برگزاری این نشست در آستانه انتخابات پیش رو و هماهنگی های مقدمات اجرای این برنامه، سخنانی ایراد فرمودند. در ادامه جناب آقای دکتر شکوهی دبیر مجمع هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی همدان به ایراد سخنانی در رابطه با اهمیت شرکت در انتخابات و حل مشکلات جامعه از طریق انتخاب اصلح پرداختند و نهایتا جناب آقای حجه السلام والمسلمین دکترسعید کاظمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان با ذکر بیانات رهبری در خصوص اهمیت انتخابات و نقش آن در استحکام نظام اسلامی و همچنین قوانین و مقررات احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان، به شفاف سازی در خصوص ابهامات مطرح شده در فضای کنونی جامعه پرداختند. این جلسه با پرسش های حضار در خصوص انتخابات و پاسخ های سخنران محترم به پایان رسید.