• تاریخ انتشار : 1402/01/30 - 10:51

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود پرستاری،مامایی و فوریتهای پزشکی

جلسه ای جهت معارفه دانشجویان جدیدالورود پرستاری،مامایی وفوریتهای پزشکی با حضور ریاست، معاونین، مسئول آموزش و اساتید راهنما در آمفی تئاتر پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی :در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشکده به بیان بخشی ازقوانین و مقرارت دانشگاه پرداختند و فرصت های پیش روی دانشجویان و مسیر روبه پیشرفت دانشکده با استفاده از اساتید مجرب را تبیین کردند.

ایشان خاطرنشان کردند برنامه های جامعی در جهت رشد و اعتلای دانشکده در برگزاری مقاطع تحصیلی بالاتر در رشته های پرستاری،مامایی و فوریتهای پزشکی خواهند داشت.

در ادامه معاون محترم آموزشی دانشکده به بررسی نکات آموزشی و مسائل پیش روی دانشجویان در مسیر آموزشی پرداختند و اطمینان خاطر دادند در جهت پیشرفت دانشکده شنوای انتقادات و پیشنهادات دانشجویان هستند.

سپس مسئول محترم آموزش به بررسی نکات آموزشی و درسی دانشجویان اعم از حذف و اضافه ،انتخاب واحد ،انتقالی و...پرداختند و دانشجویان را در این زمینه توجیه کردند.

و درآخر دکتر یغمایی توضیحاتی پیرامون پوشش و اخلاق حرفه ای در فضای دانشگاه و بیمارستان دادند و به بیان آن پرداختند.