پنجشنبه 14 تیر 1403
  • تاریخ انتشار : 1395/12/18 - 12:17
روابط عمومی دانشکده

برگزاری جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ جهت دانشجویان جدیدالورود

جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ دانشجویان جدیدالورود پرستاری و مامایی و فوریت پزشکی در مورخ 17/12/95 با حضور ریاست، معاونین و مدیران گروه¬های آموزشی در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ دانشجویان جدیدالورود پرستاری و مامایی و فوریت پزشکی در مورخ 17/12/95 با حضور ریاست، معاونین و مدیران گروه­های آموزشی در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.در این جلسه پس از تلاوت کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود، آن­ها را به رعایت قوانین و مقررات آموزشی توصیه نمودند. سپس خانم دکتر معصومی معاون آموزشی و آقایی عطایی مدیر آموزشی دانشکده در خصوص قوانین و مقررات و اخلاق حرفه ای سخنرانی نمودند.