• تاریخ انتشار : 1396/07/26 - 12:15
روابط عمومی دانشکده

برگزاری جلسه توجیهی جهت دانشجویان جدیدالورود کارشناسی

جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ جهت دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پرستاری، مامایی و فوریت های پزشکی در مورخ 25/7/1396 با حضور ریاست، معاونین و مدیران گروه های آموزشی و جناب آقای دکتر حسینی مدیر آموزش دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل گردید.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش سرود ملی، آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود به ایراد سخنرانی پرداختند. سپس خانم دکتر معصومی معاون آموزشی دانشکده درخصوص گروه های آموزشی دانشکده و اساتید مشاور دانشجویان توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه آقای دکتر حسینی مدیر آموزش دانشگاه از فعالیت های پژوهشی دانشکده تقدیر نمودند و در پایان آقای عطایی مدیر آموزش دانشکده پرستاری و مامایی قوانین و مقررات آموزشی را توضیح دادند و به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.