• تاریخ انتشار : 1397/07/24 - 13:39
برگزاری جلسه توجیحی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی

جلسه توجیحی و پرسش و پاسخ دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پرستاری و مامایی در مورخ 24/7/97 با حضور ریاست، معاونین و اعضای هیات علمی در محل سالن آمفی تاتر دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید و پخش سرود ملی ابتدا آقای دکتر عشوندی ریاست دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان سخنانی در مورد ویژگی های دانشجو بودن ارائه کردند. سپس خانم دکتر معصومی معاون آموزشی دانشکده در خصوص معرفی گروه های آموزشی، اساتید مشاور و کارشناسان واحد آموزش توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه خانم آب آب زاده مدیر آموزش قوانین و مقررات آموزشی دانشکده را بیان نمودند.

در پایان جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

پایان خبر./ک