• تاریخ انتشار : 1401/10/15 - 13:22

بازدید دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی از پارک علم و فناوری ، پارک هواوفضا و دریاچه چیتگر تهران

در این بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در برنامه ای دو روزه از دستاورد های ملی در زمینه های تجهیزات پزشکی ، دارویی ، درمان های ناباروری و تجهیزات دفاعی و موشکی بازدید کردند.

اردوی راهیان پیشرفت

هدف از برگزاری این اردو آشنایی با دستاورد های ملی و تولیدات داخلی در زمینه های مختلف تجهیزات پزشکی ،دارویی،درمان های ناباروری وتجهیزات دفاعی و موشکی بوده است.

دانشجویان با جدید ترین دستگاه ها و تجهیزات پزشکی ، داروها و واکسن های داخلی ، موشک های قاره پیما و پهپاد های رادار گریز که توسط جوانان ایرانی تولید شده است آشنا شدند.

این اردو با حضور و بازدید ۸۰نفر از دانشجویان ( در دوگروه ) از پارک علم و فناوری ،نمایشگاه هوافضا و دریاچه چیتگر برگزار گردید.

این برنامه بامساعدت دانشکده پرستاری و مامایی ،بسیج دانشجویی ،و امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا برگزار گردید.