پنجشنبه 14 تیر 1403
  • تاریخ انتشار : 1396/02/04 - 10:13
روابط عمومی دانشکده

بازدید اعضای بورد مامایی و بهداشت باروری وزارت متبوع از دانشکده پرستاری و مامایی

در تاریخ 30/1/1396 سرکار خانم دکتر تهرانیان (رئیس محترم بورد مامایی و بهداشت باروری) و سرکارخانم دکتر اکبری (عضو محترم بورد) جهت ارزیابی تأسیس رشته های کارشناسی ارشد مامایی و دکتری مامایی از دانشکده پرستاری و مامایی همدان و واحدهای تابعه بازید داشتند.ابتدا در جلسه ای که بدین منظور در دانشکده تشکیل گردید ریاست و معاون آموزشی دانشکده گزارشی از وضعیت گروه های آموزشی موجود، خصوصاً گروه مامایی به صورت مبسوط ارائه نمودند.سپس اعضای محترم بورد ضمن دیدار با دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی دانشکده، از بیمارستان فاطمیه بازدید نمودند. در طی این بازدید با مدیر محترم گروه زنان سرکارخانم دکتر یاونگی نیز ملاقاتی به عمل آمد. جلسه اختتامیه اعضای محترم بورد با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر موسوی بهار، معاونت محترم آموزشی جناب آقای دکتر فراهانی، ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر عشوندی و مدیر محترم گروه زنان دانشگاه، سرکارخانم دکتر یاونگی و جمعی از اعضای گروه تشکیل گردید.