• تاریخ انتشار : 1399/04/21 - 10:30

انتصاب آقای محمدسجادخادم لو به عنوان مدیر امور فرهنگی ودانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی

با ابلاغی از سوی ریاست محترم دانشکده، آقای محمد سجاد خادم لو به عنوان مدیر امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده منصوب شدند در این ابلاغ آمده است : نظر به تعهد و شایستگی، به موجب این ابلاغ به مدت 2 سال به سمت مدیر امور فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می¬گردید. امید است با هماهنگی با مسئولین ذیربط در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

نظر به تعهد و شایستگی، به موجب این ابلاغ به مدت 2 سال به سمت مدیر امور فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می گردید. امید است با هماهنگی با مسئولین ذیربط در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.