• تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 09:51

جلسه هماهنگی و آغاز پویش ملی سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه ای با حضور رییس و مسئولین مربوطه جهت هماهنگی و اجرای پویش ملی سلامت (غربالگری قند و فشار خون)در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی،جلسه هماهنگی پویش ملی سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.در ابتدای جلسه دکتر معصومی نحوه اجرای پویش و مدت زمان آن را شرح داد و خاطر نشان کرد که حضور تمامی اعضای هیات علمی،کارمندان و دانشجویان پرستاری،مامایی وفوریتهای پزشکی جهت غربالگری ضروری میباشد و همچنین اذعان داشت طبق هماهنگی با مرکز بهداشت ودانشجویان دانشکده دربازه زمانی یک هفته از تاریخ13-20 آذر و در سالن مهارتهای بالینی دانشکده غربالگری انجام خواهد شد.

در ادامه دکتر محمدی نحوه انتخاب دانشجویان و برنامه زمانبندی حضور در سالن مهارتهای بالینی جهت اجرای پویش را شرح داد و در پایان بقیه اعضای جلسه جهت چگونگی برگزاری این طرح به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

زهرا کرمی

زهرا کرمی